Neix el GINY, Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus

El Giny, Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus neix amb la finalitat de contribuir a la difusió, modernització i competitivitat del sector del circ i del teatre gestual. Ho vol fer mitjançant la recerca, la formació, la creació i la producció.

El centre, per tant, abraça tots els àmbits que comprenen el desenvolupament del fet relacionat amb el circ i el teatre gestual, i l’aplicació de noves metodologies del sector escènic, la transferència de saber i la formació, així com la incorporació d’innovacions en tots els àmbits relacionats: tecnològics, de serveis, de gestió…

Arribar a tots els àmbits de la formació del circ i el gest, així com contribuir a la tasca de socialització que ofereix la cultura, les arts escèniques i en concret aquestes dues manifestacions artístiques, és un dels objectius per als quals s’ha pensat en l’oportunitat de crear el Giny, Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus.

La voluntat és que complementi la visió internacional que dóna ja en aquests moments l’activitat cultural que es programa a la ciutat de Reus, i que té els moments més àlgids a través dels festivals de circ Trapezi, el de mim i teatre gestual COS, o la participació de la capital del Baix Camp al projecte europeu Move-Award.

Així mateix també es vetllarà per treballar amb la col·laboració amb tot el territori i les experiències que es duen a terme al voltant del circ i el teatre gestual. En aquest sentit, es té en compte i es treballarà conjuntament amb altres projectes que s’han iniciat a Riudoms, a Valls o a Vila-seca, entre altres.

Entre els col·laboradors hi trobareu als nostres socis la Cia. d’Espectacles Pa Sucat, a més a més de Art Move Studio, Circ de les Mussaranyes, Cia. Passabarret i l’Escola de Circ de Rogelio Rivel.

Aquí podeu consultar tot el calendari de cursos.

 

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK