MONS (Quan tanco els ulls), NOU ESPECTACLE DE NATS NUS DANSA

I ja són 11 els espectacles per a nens que han produït la companyia Nats Nus Dansa. El proper dissabte 6 d’abril estrenen MONS (quan tanco els ulls) al Mercat de les Flors de Barcelona, que es podrà veure també els dies 7, 13, 14, 20 i 21 d’abril.

Mons (quan tanco els ulls)Aquest nou espectacle de Nats Nus no tracta de viatjar pel món, no surt a conèixer noves cultures, no vol entendre la ciència o l’art, no col·lecciona moments, en aquest espectacles es va cap un viatge interior, cap al nostre pensament.

Inspirat en el treball de l’escriptor i il·lustrador Jimmy Liao, Mons, va dirigit a tots els públics, i ens apropa a aquests móns íntims, als llocs que ens ajuden a evadir-nos de la realitat quan les coses no van bé, a aquests móns imaginaris on trobem la segureat, on es respira tranquil i es camina poc a poc.

L’any 1998, Nats Nus va començar a prendre una altra direcció, la infantil. Després d’un gran recorregut fent espectacles d’adults, la companyia, sota la direcció de Claudia Moreso, comença a enfocar la seva producció per a un públic, el familiar.

Aquest canvi es degut a l’observació que la companyia fa vers els seus propis fills i la dansa. S’adonen que els nens solen ser més oberts que els adults i entenen a la perfecció el llenguatge coreogràfic, veient la complicitat que es creava amb els més petits, comença una nova etapa per la companyia.

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK