L’SDE, en col·laboració amb l’Àrea de Mercats de l’ICEC, us convida a una sessió informativa en què s’oferirà una pinzellada sobre el panorama actual de les xarxes d’arts escèniques a Europa, i se n’analitzaran les més rellevants: quines són, com actuen, què fan i per què cal formar-ne part? Al mateix temps, es posarà el focus sobre l’IETM – International Network for Contemporary Performing Arts i el seu plenari, Crossroads, que tindrà lloc a València del 3 al 6 de novembre del 2016.

Objectiu:

  • Incentivar la presència dels professionals catalans de les arts escèniques, tant creadors com gestors, en xarxes internacionals de cultura.
  • Entendre el funcionament d’aquestes xarxes. Acostar-les als professionals catalans i entendre’n la utilitat i la rellevància per als interessos del sector.
  • Cas pràctic de l’IETM i els beneficis de participar en les seves trobades.

Jornada adreçada a professionals del sector de les arts escèniques.

11.00 -11.15h. Recepció i inscripcions
11.15 -11.50h. Les xarxes culturals europees
Núria Bultà, delegada de l’ICEC a Brussel·les des del 1998. Llicenciada i doctora en ciències econòmiques. Màster de gestió cultural per la Universitat de Barcelona.

 

 

 

 

 

 

11.50 -12.15h. L’IETM, la xarxa cultural per excel.lència del sector de les arts escèniques
Toni Gonzàlez, consultor de les arts escèniques i la gestió internacional de la cultura. Membre de la Junta Directiva de l’IETM.

 

 

 

12.15-12.50h. Plenari de tardor de l’IETM a València: CROSSROADS
Miguel Angel Lozano,  coordinador-gerent de la Red de Teatros Alternativos. Forma part de l’equip que organitza el plenari de tardor de l’IETM 2016 a València.
12.50-13.00h. Torn obert de preguntes
13.00-13.30h. Exemples de participació als plenaris de l’IETM
Red de Teatros, a càrrec de Toni Tarrida, vicepresident de la Red de Teatros i cap de Producció del Mercat de les Flors.
Fani Benages i Clàudia Brufau, gestores culturals.

FB Arts Escèniques es dedica a la gestió i la distribució de companyies de dansa contemporània i de teatre físic o de carrer, i també a la representació de creadors contemporanis.

13.30-14.00h. Torn de preguntes a taula

 

 

HORARI

05.10.2016. 11:00h-14:00 hores

ESPAI

Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica
Rambla de Santa Mònica, 7.
Barcelona 08002.

Més informació i inscripcions AQUÍ.

En col·laboració amb