Del 9 de setembre al 23 de desembre 2014

Dimarts i dijous de 16 a 20h* a l’Institut del Teatre (Pl. Margarita Xirgu, 1)  

L’AADPC organitza en col·laboració amb l’Institut del Teatre i el SDE (Servei de Desenvolupament Empresarial), la segona edició del Curs de producció i gestió d’arts escèniques per a creadors. Montserrat Prat dirigeix aquest programa formatiu que es consolida i que te com a objectiu aportar eines i mètode als creadors en la gestió dels seus propis projectes.

El curs te una durada de 132 hores i està organitzat en 7 mòduls que abracen la totalitat d’aspectes que cal tenir en compte per incrementar les possibilitats perquè un projecte acabi esdevenint una realitat. De la mà dels millors especialistes en la seva matèria, es treballarà des de l’elaboració del material de presentació d’un espectacle, la producció, comunicació i premsa, aspectes jurídics, esponsorització i mecenatge, capacitats directives, venda, distribució i internacionalització.

Esperonats per l’èxit i l’experiència de la primera edició, s’han introduït canvis en el pla d’estudis incorporant un nou mòdul i s’ha oferit la possibilitat de matricular-se a mòduls independents.

Tota la informació sobre el professorat, el temari, el calendari lectiu i les modalitats de pagament, la torbareu ampliada al web:  aadpcformacio.com

Oferim un 10% de descompte pels 5 primers inscrits (abans de 27 de juny).

DATES: Del 9 de setembre al 23 de desembre de 2014

HORARI:Dimarts i dijous, de 16h a 20h (excepte 3 sessions de l’SdE dilluns i divendres)**. Consulteu Calendari

LLOC: Institut del Teatre. Pl. Margarita Xirgu, 1. 08004 Barcelona

PREU: Socis AADPC i AISGE: 660 € / Socis aturats: 630 € / No socis 860 €.  Consulteu modalitats de pagament

INSCRIPCIONS: del  26 de maig al 21 de juliol omplint el formulari

MÉS INFORMACIÓ: Aquí