La TTP

L’ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL DE TEATRE PER A TOTS ELS PÚBLICS (TTP) és una associació sense ànim de lucre formada per companyies professionals de teatre (arts escèniques i musicals: dansa, circ, teatre, teatre de carrer, titelles, animació) familiar que va néixer l’any 2000 amb la voluntat de promoure i vetllar per la qualitat del sector a Catalunya.

La TTP s’ha convertit en una eina de coordinació que actors, músics, mags, ballarins, pallassos i titellaires han creat per tal de dignificar el sector del teatre infantil i juvenil o dit també familiar, de Catalunya i unir esforços des de la convicció que el seu públic mereix qualitat, respecte i rigor creatiu.

La TTP treballem per a ser el referent del TEATRE FAMILIAR, INFANTIL, JUVENIL, PER A TOTS ELS PÚBLICS, de qualitat i per això pretenem aglutinar a totes aquelles COMPANYIES del territori català que treballen amb rigor i professionalitat.

1 Comment

  1. Mar Segura Hidalgo's Gravatar Mar Segura Hidalgo
    14 març, 2017    

    Bon dia us escric per recomanacions de la Mònica Garcia (Argot Teatre) i estem cercant propostes pels menuts per festa major (8-11 de setembre).

    Si ens podeu fer arribar propostes us aho agrairiem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK