Mercartes 2014Del 5 al 7 de novembre arriba una nova edició de Mercartes, la fira d’arts escèniques, que aquest any canvia d’ubicació i es trasllada a Valladolid.

Un any més, des del Departament de Cultura, i amb l’objectiu d’ajudar a obrir i mantenir els mercats dels professionals de les arts escèniques, han contractat un estand paraigua al qual la TTP, entre d’altres artistes i associacions, ens hi acollirem. En total serem 23 companyies, 5 associacions professionals i, obviament, la Generalitat de Catalunya.

MERCARTES

Mercartes és el mercat biennal del sector de les arts escèniques d’Espanya. El seu objectiu és promoure acords comercials entre els diferents agents públics i privats de la cadena de valor. Una gran oportunitat per mostrar a la societat la vitalitat del sector de les arts escèniques, així com la capacitat d’innovació per adaptar-se al nou context i participar activament en el desenvolupament social i econòmic.

A Mercartes se citen creadors, productors i distribuïdors, programadors i gestors d’espais escènics i de festivals, així com a professionals i empreses d’equipament i serveis tècnics, de ticketing, logística, comunicació i altres serveis auxiliars.