La iniciativa de la TTP – Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics busca apropar el teatre a les escoles mitjançant el professorat.

Des de la TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics, amb col·laboració de La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil d’Igualada, es proposa l’activitat MOSTRA MESTRA. Dissabte 6 d’abril, 10 mestres, 3 professionals de les arts escèniques i 6 espectacles, un programa dins la Mostra d’Igualada en què docents descobriran de la mà de professionals de les arts escèniques com esprémer els espectacles i unir teatre i escola.

Es tracta d’un itinerari pensat especialment per a docents, amb l’objectiu que descobreixin com treure el màxim de profit dels espectacles per a infants i joves. Durant un dia, el professorat farà el paper d’alumnes i els professionals del sector de les arts escèniques per a infants i joves seran els ‘mestres’.

L’objectiu principal d’aquesta activitat és crear un vincle entre cultura i educació amb el teatre com intermediari. La Mostra Mestra abordarà punts com:

  • Com preparem l’assistència al teatre amb els alumnes?
  • Què trobarem al teatre?
  • Com ens hem de comportar durant la funció?
  • Com ha estat l’experiència?
  • Què passa després de la funció?
  • Com podem treballar plegats educació i arts escèniques?

El programa també convida als participants a conèixer les companyies i descobrir com és una fira d’arts escèniques com La Mostra d’Igualada des de dins.

El cost de la inscripció és de 15 € i inclou: acreditació com a professional a La Mostra, entrades per als espectacles i el dinar a la Llotja de professionals.

Programa dissabte 6 d’abril:

9.00 h – 9.30 h. Rebuda dels participants, benvinguda i presentació del projecte.

10.00 h. Superabile. Teatro de La Ribalta

11.30 h. Biblioteca de sons i sorolls. Jose Antonio Portillo i Enric Monfort

13.00 h. Baobab, un arbre, un bolet i un esquirol. La Pera Llimonera

14.00 h. Dinar

16.30 h. Visita a la llotja de La Mostra

17.30 h. L’Aventura d’avorrir-se. L’Estaquirot teatre

19.00 h. Gran Hotel Italino. La Tal

21.30 h Leonardo. Somnis i malsons. Plasticiens Volants **

Mitja hora abans de cada espectacle es farà una presentació i explicació. Un cop finalitzada la funció, també es farà una posada en comú sobre el mateix.

** Nota: l’assistència a l’espectacle Leonardo és opcional. Recomanem que hi aneu però entenem que l’horari en què es fa és molt tard, per tant, el deixem com a opcional.

Dia: dissabte 6 d’abril de 2019

Lloc: Mostra d’Igualada

Inscripció: 15 €. Formulari d’inscripció.

Places limitades a 10 mestres. La inscripció serà per ordre d’arribada.

Organitza:

 

 

 

 

Col·labora: