“La gran A…ventura” de Marcel Gros Premi millor espectacle 2012 a Castella-La Manxa

La gran A...ventura de Marcel GrosDesprés d’una gira que els ha portat a actuar a les principals ciutats de Castella-La Manxa, el públic mitjançant les seves votacions va atorgar el reconeixement de: “Millor espectacle del 2012” a La gran A…ventura de Marcel Gros.

La gran A…ventura és un espectacle amb un sol artista a l’escenari, ideat, interpretat, dirigit i produït per Marcel Gros i qualificat per a tots públics. Aquest espectacle ja es va presentar a l’any 2011 a FETEN (la fira de referència a nivell espanyol en quant a arts escèniques per a tots els públics) obtenint un gran èxit.

A La gran A…ventura el Marcel Gros ens proposa una visita guiada a través del seu univers particular mitjançant un llenguatge propi, una simbologia i un imaginari acumulat amb l’experiència que li proporcionen 30 anys en tot tipus d’escenaris, 20 dels quals ha treballat en solitari. En trobem davant un espectacle multi-còmic mini-mèdia, indicat única i exclusivament per tothom. Amb les actuacions especials d’un gran paper de platejat… un cubell d’escombreries… un viatge a bord d’una A majúscula… la camisa del papa… el mim… el faquir… el robo-clown… i què més volen… la lluna, doncs també!

Moltes felicitats Marcel per aquest nou premi!!

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK