La Banda de la fi del món, de Los Corderos, a la Sala Hiroshima. Preu especial per a socis TTP

Arriba una nova proposta a preus especials per als socis de la TTP gràcies a l’acord que tenim amb la Sala Hiroshima de Barcelona: ‘La Banda de la fi del món’ de Los Corderos a preu professional de 10 €.

Dies: 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13 i 14 de febrer. Consulta horaris AQUÍ

loscorderos·sc estrenen a Hiroshima i, per primera vegada a Barcelona, el seu últim espectacle La Banda de la fi del món; en aquest nou muntatge, la companyia continua amb l’exploració del seu multidisciplinari llenguatge investigant, però, més en la paraula i en la música que en els seus anteriors peces.

No hi ha res  més improbable que la vida i aquí estem. Tot és possible a l’abecedari de les improbabilitats.  La Banda de la fi del món, propagadors de la RE-EVOLUCIÓ, us oferim una desconnexió amb el món  tal i com el coneixeu. Esperem que el nostre infra-vers desperti l’optimisme desesperat a la vostra espècie. Despulla la teva ànima i obre’t al caos.

“… és un espectacle galàctic amb voluntat de transcendir la realitat per aconseguir-la des d’un altre costat: tres éssers d’un altre món volen comunicar una veritat sobre la improbabilitat que desmenteix la matemàtica.”

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK