Arriba una nova proposta a preus especials per als socis de la TTP gràcies a l’acord que tenim amb la Sala Hiroshima de Barcelona: ‘La Banda de la fi del món’ de Los Corderos a preu professional de 10 €.

Dies: 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13 i 14 de febrer. Consulta horaris AQUÍ

loscorderos·sc estrenen a Hiroshima i, per primera vegada a Barcelona, el seu últim espectacle La Banda de la fi del món; en aquest nou muntatge, la companyia continua amb l’exploració del seu multidisciplinari llenguatge investigant, però, més en la paraula i en la música que en els seus anteriors peces.

No hi ha res  més improbable que la vida i aquí estem. Tot és possible a l’abecedari de les improbabilitats.  La Banda de la fi del món, propagadors de la RE-EVOLUCIÓ, us oferim una desconnexió amb el món  tal i com el coneixeu. Esperem que el nostre infra-vers desperti l’optimisme desesperat a la vostra espècie. Despulla la teva ànima i obre’t al caos.

“… és un espectacle galàctic amb voluntat de transcendir la realitat per aconseguir-la des d’un altre costat: tres éssers d’un altre món volen comunicar una veritat sobre la improbabilitat que desmenteix la matemàtica.”