Estratègies promocionals i de contractació per accedir al mercat del Benelux (Bèlgica, Holanda i Luxembourg).

El Departament de Cultura, a través de l’SDE i l’Àrea de Mercats (Creative Catalonia) col·labora amb el MVLab (Mercat de Música Viva de Vic) i l’ARC (Associació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya) en l’organització d’unes jornades de treball sobre l’accés al mercat musical del Benelux.

Objectiu

Donar a conèixer la realitat actual del mercat musical d’Holanda, Bèlgica i Luxemburg a les empreses catalanes. Oferir una visió general a partir de l’experiència dels diferents agents que el conformen, des de festivals, sales de concerts i associacions, passant per  empreses de management i agències de booking.

Facilitar que les empreses catalanes entrin en contacte amb els seus homòlegs del nord europeu i els hi puguin presentar propostes artístiques susceptibles de ser programades en aquests països, així com afavorir l’intercanvi professional.

Públic objectiu: Professionals del sector musical català: empreses de management, directors de sales de música, de festivals i d’espais públics, bookers, agents, promotors.

PREU: 20 euros

Com a col·laboradors de les jornades us oferim un preu promocional de 15 euros. Codi descompte en la inscripció: SDE0515 

Pàgina web d’inscripcions: http://www.mmvv.cat/ca/jornades_professionals

PROGRAMA

Dilluns 4 de maig

15:30 Rebuda dels participants

16:00 Benvinguda institucional

De 16:30 a 17:15 Sessió 1

Els festivals i fires estratègiques com a porta d’entrada al mercat del Benelux.

Ponents: Jeroen Vereecke(Glimps Festival, BE), Patrick de Groote (Sfinks Festival, BE), Sonja Heimann (World Music Forum, NL), Bertus de Blaauw (Festival Lowlands. Mojo Concerts, NL)

17:30 a 17:45 Pausa

De 17:45 a 18:45 Sessió 2

El circuit de sales: què busquen els programadors d’aquests països.

Ponents: Agnes Salverda (Paradiso Festival, NL), Roger Bowens (Toernee Mondial, BE), Francis de Souza, (Souzaphone Productions, NL) Giovanni Trono (Luxembourg Export Office, LX).

De 18:45 a 19:00  Pausa

De les 19:00 a les 20:00 Sessió 3

La visió de les agències de booking i management: requisits per poder treballar als tres mercats.

Ponents: Dirk Seymus(Linkwadraat BE), Bartolo Hoffmann Pype (Agency Ambos Mundos, BE), Guido Declercq (La Barraca, BE), Thijs Vandewalle (Via Lactea, BE), Rob van den Bosch,(Radar Agency, Earth Beat, NL).

Moderador de les tres sessions: Xavier Cester, tècnic de Creative Catalonia – Àrea de Mercats de l’ICEC

A partir de les 20:30 sopar informal

Dimarts 5 de maig

Sessions d’speed meetings

A les 9:45  rebuda als participants

De 10:00 a 13:00 sessions d’speed meetings entre tots els participants prèvia inscripció via web.

Amb la col·laboració de: