5A JORNADA ORGANITZADA PER L’ACPDC 

El 22 de novembre de 2018, la Sala Club de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona) acollirà, a partir de les 9.30 hores, la 5a jornada organitzada per l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya, titulada ‘Residències i xarxes de bolos’. 

En les següents planes d’aquest document, trobareu adjunt el programa de l’activitat i el formulari d’inscripció. També es poden realitzar les inscripcions el mateix dia de la jornada de 9.00 a 9.30 hores, sempre que hi hagi places disponibles. 

PROGRAMA

9.00 – 9.30 h. 

REGISTRE D’INSCRIPCIONS 

9.30 – 9.40 h. 

PRESENTACIÓ DE LA JORNADA 

A càrrec d’Agnela Domínguez, Directora d’Activitats i Comunicació de la SGAE i la Fundació SGAE a Catalunya. Moderarà la jornada Miquel Barcelona. 

9.40 – 10.00 h. 

PONÈNCIA DE MIQUEL BARCELONA, artista fundador de nunArt i integrant de l’equip directiu durant 10 anys 

nunArt és un espai de convivència artística, on tenen lloc entrenaments, residències i mostres de treballs en procés. 

10.00 – 10.20 h. 

PONÈNCIA DE CARLES SALA, Director de Cultura de Proximitat de l’Institut de Cultura 

Barcelona Districte Cultural és un circuit estable d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris. A més, aquesta iniciativa busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius. 

10.20 – 10.40 h. 

PONÈNCIA DE TONI COTS, membre fundador de Cra’p – Pràctiques de creació i recerca artística 

Cra’p acull residències per artistes professionals de les arts escèniques nacionals i internacionals, amb les quals dóna suport i les condicions necessàries pel desenvolupament de pràctiques de creació i recerca. També fa presentacions públiques del treball en procés dels artistes convidats en residència i d’altres projectes de recerca. 

10.40 – 11.00 h. 

PONÈNCIA D’ANNA GIRIBET, tècnica de programació de Fira Tàrrega 

Fira Tàrrega, a través del seu programa Suport a la Creació, fa una selecció de projectes i acorda un pla de residències. L’estructura logística, tècnica i promocional de la fira es posa al servei dels creadors, que fan una estada de treball a Tàrrega per donar forma i recorregut als seus espectacles i que es visualitza a través d’un programa d’assajos oberts a la ciutadania. 

11.00 – 11.20 h. 

PONÈNCIA DE MANEL RODRÍGUEZ, director de L’Estruch 

L’Estruch facilita la producció i el desenvolupament de les idees dels creadors, a través del seu programa de residències. També realitza intercanvis entre companyies i artistes residents a nivell nacional i internacional. 

11.20 – 11.40 h. 

PONÈNCIA DE MARINA MARTORI, directora del Teatre Auditori de Llinars del Vallès 

El Teatre Auditori de Llinars del Vallès acull residències de tot tipus: espectacles teatrals, dansa, noves disciplines, música, etc. Com a requisit es demana que el projecte en residència sigui interessant i amb algun tret diferencial. 

11.40 – 12.00 h. 

PONÈNCIA D’ÒSCAR DASÍ, director artístic de La Caldera 

La Caldera compta amb una base estable de creadors residents amb llarga trajectòria i experiència en diversos camps, i aquests artistes i altres de nous poden desenvolupar trajectòries artístiques sòlides i de qualitat, i possibilita el seu creixement en un marc estable de treball continuat. 

12.00 – 12.15 h. 

DESCANS 

12.15 – 14.00 h. 

DEBAT OBERT AMB LA PARTICIPACIÓ DELS PONENTS I DEL PÚBLIC ASSISTENT 

INSCRIPCIONS A LA JORNADA 

La jornada és gratuïta. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia. 

També es poden realitzar les inscripcions el mateix dia de la jornada de 9.30 a 10.00 h, sempre que hi hagi places disponibles. INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ.