Dijous 14 de maig, d’11h a 14h. Teatre de Sarrià (Barcelona)

Hi intervindran Joana Ibáñez, subdirectora general d’Espectacles Públics i Activitats Recreatives de la Generalitat i Jordi Aurich, director general de Protecció Civil de la Generalitat.

Els dos experts també participaran a la taula de debat que tancarà l’activitat, juntament amb Josep Reig (MUSICAT), Jordi Fosas (Esdansa), Jaume Antich (Plataforma Arts de Carrer), Josep Miquel Gámez (Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya-ARC), Lali Pujol (cap tècnic de Fira Mediterrània de Manresa)  i un representant de l’Associació Tècnics de Protecció Civil.

Per assistir a la jornada cal inscripció prèvia enviant un correu a cpt.cultura@gencat.cat indicant nom i cognoms, entitat o institució i un mail i telèfon de contacte.

Més informació a:
www.firamediterrania.cat/jornada-professional-sobre-organitzacio-despectacles

Coorganitzat amb

dep de
cultura_h3.jpg

Aquesta Jornada Professional forma part del Cicle de Jornades sobre Cultura Popular i Associacionisme  que organitza la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.