Postgrau arts esceniques i educacióFins el 31 de maig us podeu inscriure a la nova edició del Postgrau de les Arts Escèniques i l’Educació per al curs 2018-2019. El postgrau, que s’estructura en dos itineraris diferents —Teatre i Moviment—, es durà a terme del 28 de setembre de 2018 al 16 de juny de 2019. La matriculació serà de l’11 al 15 de juny.

El postgrau, que enguany arriba a la tretzena edició en l’itinerari de Teatre i a la quarta en l’itinerari de Moviment, s’adreça a llicenciats, graduats i professionals de l’àmbit de les ciències i l’educació i de les arts escèniques que vulguin adquirir recursos per a la docència teatral i de moviment, i que apostin per promoure l’art com un pilar bàsic de l’educació. Així, a través de la formació, els alumnes obtindran un conjunt de coneixements tant teòrics com pràctics per a la pedagogia de les arts escèniques.

El curs consta de quatre mòduls comuns i tres d’específics segons l’especialitat triada, que en total suposen 25 crèdits. Les sessions del postgrau es duran a terme els divendres, dissabtes i diumenges al Centre territorial de l’Institut del Teatre d’Osona, ubicat a Vic.

Podeu consultar el detall dels continguts de la formació en aquest enllaç.

Més informació:

Institut del Teatre – Centre d’Osona
Sant Miquel dels Sants, 20 –  08500 Vic
Tel. 938 854 467 / 664 363 313
postgraus.vic@institutdelteatre.cat