Notícies

IBERESCENA OBRE LA SEVA CONVOCATÒRIA 2020/2021

Eureka


En seguiment a l’aprovat pel Consell Intergovernamental de IBERESCENA en la seva  XVIII Reunió realitzada de manera virtual el mes de maig passat, des del dia 15 de juny es troba oberta la Convocatòria 2020/2021.
Des del 15 de juny, fins a les 12 h. del migdia del pròxim 15 d’octubre (segons el fus horari de cadascun dels Països Membres) estarà oberta la Convocatòria per a les tres Línies d’Ajuda 2020/2021 aprovades en la XXVIII Reunió del Consell Intergovernamental de IBERESCENA, sent les següents:

  • Ajudes a la Creació en Residència
  • Ajudes a la Coproducció d’Espectacles d’Arts Escèniques
  • Ajudes a la Programació de Festivals i Espais Escènics

Per a enviar la seva sol·licitud, els/as interessats/as hauran d’inscriure’s a través de la Plataforma digital disponible en la web de IBERESCENA i emplenar el formulari corresponent a la línia d’ajuda seleccionada.

A través de la pàgina web del Programa (www.iberescena.org) poden accedir a tot el material necessari per a la presentació de l’Ajuda: bases de la Convocatòria, guies d’ajuda, preguntes freqüents, etc.; així com trobar la informació de contacte de cadascun de els/les Representants dels Països Membres del Programa (*REPPI) o de la Unitat Tècnica de IBERESCENA. A més, a través de les nostres Xarxes Socials oficials, s’aniran donant els anuncis oportuns de les futures sessions informatives sobre la Convocatòria 2020/2021.
Cal destacar que aquesta nova Convocatòria està marcada pel total enteniment i solidaritat de la situació actual per la qual el sector de les Arts Escèniques Iberoamericanes està passant com a resultat de la Pandèmia mundial i que, per això, s’ha procedit a una exhaustiva revisió dels paràmetres de les seves ajudes, procedint-se a l’adaptació dels mateixos per a poder garantir l’execució dels projectes resultants al llarg de l’any 2021.

Informació extreta del web d’iberescena

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a