I Tertúlies Teatrals Professionals: El somni de Gúlliver de Roland Olbeter

Tertulies-TTP-pantalla-petit

Iniciem les Tertúlies Teatrals Professiones,   unes trobades per anar a veure espectacles i desprès dialogar amb la companyia, director/a, creador/a, etc.

L’objectiu és oferir als participants un espai per a conèixer altres propostes i reflexionar sobre la creació.

La primera proposta que us oferim és l’obra ‘El somni de Gúlliver’ de Roland Olbeter, amb qui desprès de la funció dialogarem.

Data: divendres 10 de febrer de 2017 a les 10.45 h.

Lloc: Sala Tallers del TNC (Plaça de les Arts, 1. 08013 Barcelona)

Preu inscripció: Socis TTP 8 € / No socis TTP 12 €

Formulari d’inscripció: AQUÍ

EL SOMNI DE GULLIVER

Un clàssic transformat en una sorprenent òpera mecanitzada. Una experiència teatral insòlita en què les marionetes robotitzades, el vídeo i la música ens expliquen el viatge de Gulliver als confins de l’univers.
Col·laborador habitual de La Fura dels Baus i de Marcel·lí Antúnez, per als quals ha dissenyat tota mena de sorprenents instal·lacions sonores i mecàniques, l’artista alemany establert a Barcelona Roland Olbeter és un dels creadors més destacats del teatre d’objectes contemporani.

Gulliver_2.1

Fitxa artística
Idea, direcció i llibret
Roland Olbeter
Amb les veus de
Joan Martín-Royo (Gulliver, baríton), Clàudia Schneider (Glumdalkitch, mezzosoprano), Antoni Comas (Rei Eggman, tenor), Carlos Fesser (Senyor Mondi, baix baríton), Toni Gubau i Oriol Rosés (Immortals, contratenors), Antonio Fajardo i Néstor Pindado (Corbs, baixos), Anna Barreiro, Lucía Verger, Nerea Urriza – Escola Aula de Música 7, dirigides per Óscar Larios (Nanobots, cor infantil)

Més informació aquí

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK