Gràcies, gràcies i gràcies!!

El passat diumenge dia 15 la TTP va viure una jornada molt especial: el començament de la temporada de teatre familiar a Catalunya sota el títol SOM ESPECTACLES FAMILIARS, SOM LA TTP.

Barcelona, Sant Cugat, El Vendrell, Igualada i Lleida van ser les poblacions que van acollir aquesta jornada en que van participar activament aportant la seva feina i els seus espectacles un total de 22 companyies per tal d’aconseguir fer d’aquest dia un dia ple d’accions lúdiques i reivindicatives. A més a més, va servir per recollir fons per a la TTP i ajudar així a poder continuar treballant sota l’ideari de que els nostres nens i nenes es mereixen els millors espectacles en les millors condicions. En total van ser 3.500 € els recaptats i unes 1100 persones les que van poder gaudir aquest dia.

Aquests actes ens han servit per a varis fins:

  • Reivindicar el dret a la cultura i que els nostres infants es mereixen el millor
  • Recaptar fons per a l’associació
  • Donar visibilitat al sector, a l’associació i a les companyies. Hem aconseguit una gran repercussió mediàtica no sols a nivell local sinó a nivell de tota Catalunya.
  • Potenciar el sentiment de companyerisme entre els nostres socis i el de pertinença a la TTP.

Amb tots aquests objectius assolits, sols en queda fer dues coses. Primera, donar les gràcies a tota la gent que ens ha ajudat a que hagi estat possible fer aquesta moguda: Teatre de l’Escorxador de Lleida, Teatre Àngel Guimerà de El Vendrell, Teatre Ateneu de Igualada, Teatre Auditori de Sant Cugat i SaT, Sant Andre Teatre de Barcelona i tot l’equip de treball dels mateixos. També als Igers de Lleida, a les companyies sòcies i no sòcies que han treballat i difós l’activitat, a tota aquella gent i mitjans de comunicació que han fet ressò del que anava a passar el dia 15 i sobre tot, a tota la gent, famílies, amics i que aquest passat diumenge van fer possible que aquesta jornada fos un èxit i que ens animen a que l’any que ve vulguem repetir l’experiència.

Gràcies a tots i totes!

Aquí teniu unes quantes fotos per al record. Podeu veure tot l’àlbum complert aquí.

 

Colossal de Teatre Mòbil a El Vendrell

Actiooon!!! d’Argot Teatre a Sant Cugat del Vallès

El Zeppelin de La Baldufa a Lleida

El Zeppelin de La Baldufa a Lleida

Somnis d’Alicia de Teatre Nu a Igualada

Les Girafes de Xirriquiteula Teatre arriben al SaT

Mural al Pati Esteve Cuito de Lleida

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK