El Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc va aprovar ahir dia 28 de maig de 2020 un document informatiu no vinculant en el qual s’estableixen les CONDICIONS PER A LOCALS, ESTABLIMENTS O ESPAIS A L’AIRE LLIURE, EN QUÈ ES DUEN A TERME ACTES I ESPECTACLES CULTURALS, DURANT EL DESCONFINAMENT.

Aquest document s’estableix en un àmbit municipal, cobrint així activitats com les festes majors i festivals d’estiu, i explica les mesures que s’han de pendre en les Fases 1 i 2 de la desescalada.

Podem trobar-hi tres punts referents a com s’han de dur a terme les activitats:

  1. Quines activitats es poden dur a terme i amb quines densitats i aforaments estan previstes, segons cada fase de la desescalada.
  2. Les condicions de mobilitat esperades en la Fase 1
  3. Les mesures que s’han de pendre en l’activitat. Estableix condicions pel que fa a la neteja i desinfecció, en quan a la relació amb el públic, les exigibles per als equips de treball així com per als col·lectius artístics i prevenció de riscos per al personal tècnic. També inclou recomanacions en l’àmbit municipal.

CONSULTEU AQUÍ TOT EL DOCUMENT