sde_logoL’OBJECTIU DE LA SESSIÓ és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la convocatòria de suport al desenvolupament de projectes. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

 

UNA JORNADA ADREÇADA a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Subprograma MEDIA.

 

HORARI i ESPAI

Divendres 31 d’octubre, de  9.45h 12.30 hores

Sala d’actes de l’Arts Santa Mònica. Rambla de Santa Mònica, 7. Barcelona 08002

 

09.45h – 10.00h. Registre inscrits

10.00h – 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h – 10.45h. Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari en l’anterior convocatòria d’ajut al desenvolupament de projectes individuals del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.

  • Mercedes Marro, directora de Tomavistas, productora del projecte d’animació Lara (in be-tween), beneficiari en la darrera convocatòria de desenvolupament de projectes.
  • Pierre Nothman, productor executiu de Tomavistas, productora del projecte d’animació Lara (in be-tween), beneficiari en la darrera convocatòria de desenvolupament de projectes.

10.45h – 11.45h. Presentació de la línia de suport al desenvolupament projectes (projectes individuals i paquets de projectes – Slate Funding), a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

  • Valoració dels primers resultats de la convocatòria de desenvolupament en el marc d’Europa Creativa.
  • Aspectes i consells pràctics de la convocatòria: la importància de comptar amb un coproductor.

11.45h – 12.15h.  Precs i preguntes

12.15h – 12.30h. Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.