Calendari de matriculació per al curs 2014-2015.

Alumnes del CSD i de l’ESAD.

La Secretaria Acadèmica de l’Institut del Teatre informa del següent calendari de matriculació:

Alumnat de les escoles superiors CSD i ESAD de 2n a 4t curs:

El període de matriculació serà del 2 de setembre a les 9 h al 5 de setembre a les 14 h i es podrà fer a través del Portal de l’Institut del Teatre.

Alumnat de les escoles superiors CSD i ESAD amb assignatures  pendents dels plans d’estudis extingits:

El període de matriculació serà del 8 al  10 de setembre a través de la Secretaria Acadèmica General.

Més informació: Secretaria Acadèmica General

Matins de dilluns a divendres d’10.30 a 14.30 h. Tardes dilluns i dijous de 15.30 a 17 h / sec_acad.it@institutdelteatre.cat / Tel: 93 227 39 55

······················································································································································

Obert el termini d’inscripció a les proves extraordinàries d’Escenografia.

Convocades per al mes de setembre.

L’Escola Superior d’Art Dramàtic, (ESAD) de l’Institut del Teatre obre la convocatòria d’inscripcions per a les proves d’accés extraordinàries d’Escenografia per al curs 2014-2015 que tindran lloc el mes de setembre.

El termini d’inscripció es del dilluns 14 de juliol al dijous 28 d’agost per a la prova A, mentre que la inscripció de la prova B, es farà el 5 de setembre.

Les inscripcions es fan a la Secretaria Acadèmica General de l’Institut del Teatre, dins de l’horari següent: de 10,30 a 14,30 h. de dilluns a divendres (la secretaria romandrà tancada del 4 al 22 d’agost, ambdós inclosos).sec_acad.it@institutdelteatre.cat / Tel: 93 227 39 55

Podeu consultar el contingut de les proves en el següent enllaç:

Bases proves accés extraordinàries Escenografia (ESAD)

Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle

ESTAE. Segona convocatòria d’inscripcions per al curs 2014-2015.

Obert el termini fins al 3 de setembre.

L’ Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona obre la segona convocatòria d’inscripcions per al curs 2014-2015 fins al 3 de setembre.

L’ESTAE ofereix una formació especialitzada en so, luminotècnia i maquinària escènica, per la qual s’obté un títol expedit per l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya (Universitat Politècnica de Catalunya), corresponent, en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior.

Podeu consultar les bases i descarregar-vos el full d’inscripció en el següent enllaç:

Web de Futurs estudiants de l’Institut del Teatre (ESTAE)

······················································································································································

Postgrau

Novena convocatòria del Postgrau de Teatre i Educació.

D’octubre de 2014 a juny de 2015 al Centre de Vic.

L’Institut del Teatre presenta per al curs 2014-2015 la novena edició del Postgrau de teatre aplicat en el camp educatiu, dirigit a llicenciats, graduats i professionals en Pedagogia o en les arts escèniques que vulguin adquirir recursos per a la docència teatral.

Aquest postgrau ofereix un conjunt de coneixements tant teòrics com pràctics per sistematitzar i adquirir competències per a la docència teatral i l’aplicació del teatre  com a instrument educatiu.

Impartició d’octubre de 2014 a juny de 2015 al Centre de Vic de l’Institut del Teatre. Inscripció oberta fins al 30 de setembre.

Més informació: Postgrau de Teatre i Educació