‘Estoesloquehay’ obre la convocatòria per participar en la seva 12a edició a Altorricó (Osca)

La mostra artística ESTOESLOQUEHAY obre el termini de presentació de propostes a músics i espectacles de carrer.

El festival també s’obre convocatòria de participació per a l’exposició col·lectiva dirigida a artistes plàstics, dissenyadors i fotògrafs.

La mostra artística rural ‘Estoesloquehay’ obre el termini de convocatòria per a aquells artistes, formacions musicals, espectacles de carrer i DJs que vulguin actuar a la 12a edició, que se celebrarà al municipi d’Osca de Altorricón del 20 al 22 de juny. A més, també s’obre el termini perquè artistes plàstics, dissenyadors i fotògrafs presentin les seves propostes de participació per a l’exposició col·lectiva de caràcter anual de Estoesloquehay i que es podrà visitar durant els tres dies de la mostra.

La filosofia del projecte i el caràcter fronterer de la població que acollirà aquesta nova cita han inspirat la seva temàtica: “Sense límits”. La programació concentrarà una dotzena de propostes artístiques els estils es troben allunyats de l’origen dels seus propis autors, de manera que els artistes assimilen com a seves tendències d’altres èpoques i parts del món.

Així, els artistes, amb espectacles i obres adaptats a aquesta temàtica, tindran a partir del dimarts 25 de març fins al divendres 25 d’abril a les 14.00 hores per inscriure en ambdues convocatòries.

Aquesta mostra itinerant, que viatja cada any a una localitat diferent de la província d’Osca, visitarà al juny Altorricón. La plaça de bous del municipi, construïda en els anys cinquanta del passat segle i actualment amb poca activitat, serà l’epicentre de la les actuacions musicals. A més, una variada programació d’activitats gratuïtes i per a tots els públics complementa cada any la mostra, amb les aportacions d’artistes de diferents disciplines: Espectacles de petit format, peces de dansa i teatre contemporani, actuacions de circ, números de màgia i correfocs es s’han programat en edicions anteriors en un variat programa cultural ideat per un entorn eminentment rural.

Bases de participació AQUÍ.

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK