Des de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), s’ha impulsat la creació d’una comissió mixta, formada per actors i actrius tan associats com no associats, per treballar per la dignitat laboral en el sector de les arts escèniques.

Hem unit forces per emprendre mesures concretes i comencem amb una enquesta elaborada amb la intenció d’obtenir dades quantitatives sobre l’abast real del compliment del conveni de teatre a casa nostra.

Un cop tinguem les dades, obtindrem un mapa complet de les condicions generals de treball a Catalunya i podrem plantejar un diàleg amb les institucions i iniciar accions que recondueixin la situació actual. Volem un escenari d’abundància cultural i creativa en què la relació entre actors i actrius, creadors, empreses, productores, companyies, institucions i sales, sigui justa.

L’enquesta que presentem és anònima i es necessitar entre 10 i 15 minuts per a completar-la. Si comences a fer-la i no pots acabar-la, el sistema et permetrà continuar-la en un altre moment.

Comença l’enquesta clicant aquest enllaç: Estudi Actors i Actrius de Teatre a Catalunya 2015/16

Per tal que l’estudi sigui representatiu, necessitem arribar a tots els actors i actrius que treballen a Catalunya. La teva participació en aquesta enquesta és clau. Ajuda’ns a difondre-la!

Si tens qualsevol consulta i/o et vols sumar a aquest moviment per dignificar la cultura en general i les arts escèniques en particular, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu: dignitatcultura@gmail.com

Moltes gràcies per endavant.

Comissió Dignitat i AADPC