Projecte CASA

Trobada amb els participants del projecte CASA

Un any més hem estat a Fira Tàrrega durant 4 dies. Vam començar amb la visita dels participants del projecte CASA, del qual Fira Tàrrega n’és membre, al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida on, acompanyats per les companyies Companyia de Comediants La Baldufa, Xip Xap Teatre i Campi Qui Pugui, els hi vam presentar la nostra entitat i la realitat de la ciutat envers les arts escèniques i les arts de carrer.

Desprès ja vam anar cap a Tàrrega per poder parlar amb companys, membres de la TTP, programadors i professionals. Vam estar a l’estand paraigua on es van aixoplugar 15 companyies membres (Pentina el Gat, Produccions Essencials, Engruna Teatre, Zum-Zum Teatre, Katraska Cia., Xip Xap Teatre, Farrés Brothers i Cia., L’Estenedor Teatre, Campi Qui Pugui, Teatre Mòbil, Tombs Creatius, Companyia de Teatre Anna Roca, Festuc Teatre, Teatre Nu i Companyia del Princep Totilau).

 

 

 

 

 

 

presentacio-patea

Presentació de PATEA, asociación de las artes de calle

El divendres vam assistir a la presentació que es va fer de l’IETM València i també a l’assemblea de PATEA, asociación de las artes de calle. Així mateix, vam fer una breu presentació a l’estand per a donar a conèixer l’associació, les Jornades CREA i la festa de celebració dels 15 anys de la TTP que farem el dia 27 de setembre.

Aprofitant l’assistència de l’Àlex Casanovas, president de l’AADPC, i el Ramon Molins, president de la TTP, vam signar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats amb el qual els socis de les dues associacions tindran beneficis en els activitats i serveis oferts per l’altra entitat.

 

 

 

 

 

brindis-signatura-conveni

Brindis tras la signatura del conveni entre l’AADPC i la TTP

entrevista-lleida-tv

En Ramon Molins, president de la TTP, parlant amb Lleida TV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També vam aprofitar per fer reunió de la junta directiva i un altra reunió amb les associacions APCC i AADPC per a continuar amb el treball d’organitzar, conjuntament amb l’APdC, sessions formatives per al sector de les arts escèniques.

Finalment, i com és obvi, vam aprofitar per a conèixer què s’està fent i veure diversos espectacles.

Una fira bén aprofitada! L’any vinent més!

 

 

 

 

estand-campi

Estand Ponent Street (Campi Qui Pugui, Fadunito i JAM)

estand-la-tal

Estand Companyia La Tal

 

 

 

estand-roberto

Visita de l’Hble. Sr. Conseller Santi Vila i autoritats a l’estand de la Cia. Roberto G. Alonso

estand-teatre-nu

Estand Teatre Nu

holoque

Espai per a l’espectacle d’Holoqué Arte

kiku-mistu

Actuació de Kiku Mistu

obra-roberto

‘A mi no me escribió Tennesse Williams’ de la Cia. Roberto G. Alonso