Pep López amb el premi FETEN

Pep López amb el premi FETEN

Ja està, un any més ha acabat FETEN, la Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, que es celebra a Gijón cada mes de febrer. 7 dies, més de 60 espectacles diferents i més de 140 representacions. És la fira de les arts escèniques per a nens i nenes de referència a l’Estat Espanyol i com no podia ser d’un altra manera no hi podíem faltar.

Durant tres dies, del 26 al 28 de febrer, varis membres de la TTP vam anar a Gijón a veure espectacles, trobar-nos amb companys, amics, programadors i professionals del sector. Ens vam posar al corrent del què s’està fent no sols a Espanya sinó també a Europa i vàrem compartir bones estones intercanviant experiències.

Un total de 19 companyies catalanes van poder mostrar els seus treballs, dos de les quals són sòcies nostres: el Centre de Titelles de Lleida i Pep López. A Catalunya es treballa bé, i això s’ha pogut veure i demostrar un cop més en el moment del lliurament de premis:

  • Premi espectacle revelació per a Mimaia amb “Adiós Bienvenida”
  • Menció especial del jurat a l’Ateneu Popular 9 Barris amb “Maravilla, 16è Circ d´Hivern” per la seva complicitat amb el públic
  • Menció especial del jurat a Afónix Produccions & Pep López amb “El Mundo de Irene” per la seva composició i interpretació musical.

    Els ttperos a la tornada de FETEN!!

    Els ttperos a la tornada de FETEN!!

Moltes felicitats a tots i totes!!

Així mateix, també volem felicitar a tota la resta de guardonats. Podeu accedir a la notícia que es va publicar des de FETEN aquí.