Embrions / Escena + Dones / Art i Territori 

El suport a la creació és un dels fonaments del Festival. Es dóna molta importància a la necessitat de recolzar els processos de creació i investigació, oferint recursos a l’artista per a desenvolupar-los.

El Festival publica tres convocatòries anuals pel suport a la creació. La data límit de sol·licitud per les tres convocatòries és el dia 6 de març.

Més informació aquí

CONVOCATÒRIA EMBRIONS 

Embrions va néixer el 2014 amb l’objectiu de recolzar els projectes artístics que estan en estat de gestació de creadors i creadores  professionals, idees embrionàries que en un futur esdevindran projectes escènics o no.

Es crea un marc idoni per a què companyies i artistes puguin presentar la seva idea embrionàriaal públic, a agents productors, programadors i programadores de festivals i centres de creació, amb la finalitat de trobar un acompanyament adequat per a cada proposta seleccionada, ja sigui amb residències, amb ajut a la producció i/o amb l’exhibició en diferents circuits.
+ info

CONVOCATÒRIA ESCENA + DONES 

El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou té un compromís amb les dones creadores, amb la voluntat de promoure la feminització de l’escena i de les arts en general, oferint un espai de suport a la creació, exhibició i reflexió i fent més visible i més activa la presència de les dones a l’escena.

Escena + Dones vol eixamplar l’espai per a la creació, obrint una nova plataforma on puguin creuar-se i conviure amb llibertat les mirades de les dones directores i creadores, més enllà d’un context encara poc atent a la creació de les dones, dins d’una societat amb uns valors massa sovint patriarcals.
+ info

CONVOCATÒRIA ART I TERRITORI
(Al meu barri fan performances) 

La convocatòria Art i Territori (Al meu barri fan performances), està destinada a donar suport a propostes que desenvolupin una pràctica artística en col·laboració amb el barri del Poblenou. És una proposta conjunta entre els programes d’arts visuals i d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, junt amb el festival de creació contemporània Escena Poblenou.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és generar processos artístics col·laboratius amb implicació social vinculats al Poblenou, i de l’altra, apropar la creació contemporània als veïns i veïnes a partir de proposar espais de participació i col·laboració en el seus processos creatius.
+ info