En aquesta pàgina podreu descarregar-vos els catàlegs de la TTP on trobareu tota la informació de les companyies membres de l’associació i concretament:

 

2017 – Catàleg TTP català / Catálogo TTP castellano

 

 

2017 – TTP’s English Catalogue / Catalogue Français de la TTP

 

CATÀLEG CATALÀ  / CATÁLOGO CASTELLANO

Aquí trobareu el catàleg amb les fitxes de totes les companyies de la TTP, que inclouen: una breu presentació de la companyia i la presentació dels espectacles que tenen en repertori. A més a més, també trobareu una fitxa amb el llistat de les companyies en funció del gènere que treballen: animació, circ, dansa, màgia, música, teatre, teatre de carrer o titelles. Recordeu que totes les companyies que surten en aquest catàleg són companyies catalanes que es dediquen professionalment al teatre infantil i juvenil i/o familiar.

CATÀLEG INTERNACIONAL (Inclou hipervincles actius)

En aquest catàleg internacional hi trobareu la informació de les companyies amb els corresponents espectacles disponibles per girar fora d’Espanya. El catàleg inclou la informació en anglès, francès i italià. Aquest catàleg en format digital s’anirà actualitzant constantment i a més a més des d’ell es poden accedir a les webs de les companyies, xarxes socials a les que estan presents, etc.

DÍPTIC TTP Breu presentació de què es la TTP. Informació disponible en català, castellà, anglès i francès.