Interseccions és un cicle de trobades obertes a tothom per a explorar les connexions entre l’art, la cultura, l’emprenedoria, els negocis i el disseny. A través de diversos seminaris, Interseccions comparteix experiències i coneixements sobre aquests àmbits i com les seves sinergies poden generar un impacte social favorable i contribuir a millorar la vida a les ciutats.

Organitzades en el marc dels programes SMATH i CHEBEC, les sessions de juliol es realitzaran en format online a través de la plataforma Zoom. L’última trobada d’aquest mes serà el dijous 16 de juliol i se centrarà en la Internacionalització de projectes del sector cultural i creatiu.

Aquest és el programa:

  • Keynote sobre el programa de la UE per a l’impuls de les indústries culturals i creatives Europa Creativa – Carolina Fenoll (Europa Creativa, subprograma Cultura).
  • Aspectes clau a considerar al cocrear un projecte de cooperació europeu – Toni González (consultor per a la mobilitat i la internacionalització del sector). Es presentaran les tres eines de suport a la internacionalització cocreades en el marc del projecte CHEBEC.
  • Taller sobre com cocrear un projecte del programa Europa Creativa Cultura, facilitat per Toni González.

Tota la informació i inscripcions