Curs a Alenyà sobre programació i comunicació d’arts escèniques per a públic infantil i familiar

SCENA CENTRO IMPULSA UN CURS DE FORMACIÓ A ALENYÀ, FRANÇA

Scena Centro, amb la participació de la Fundació Xarxa, organitzarà, el proper mes de novembre, un curs de formació específic per a públic infantil i familiar.

El passat mes de setembre, el president de La Fundació Xarxa, Jaume Amigó, es va reunir a Montpeller, amb els socis de Scena Centro, per tal de fixar el programa del curs de formació per la innovació en la programació i la comunicació de les arts escèniques per a públic infantil i familiar, que tindrà lloc els propers 14 i 15 de novembre a la localitat rossellonesa d’Alenyà, a la Catalunya Nord.

Aquest curs està emmarcat dins el servei de formació de Scena Centro, per a la renovació de les programacions d’arts escèniques per a públic infantil i per al desenvolupament dels Públics en aquesta zona del sud de França, on l’oferta d’espectacles infantils i familiars són escassa.

L’objectiu és també, el de donar a conèixer el projecte Scena Centro entre els operadors culturals i responsables d’espais de Llenguadoc Rosselló i Migdia-Pirineus, i oferir-los un primer tast de les sessions de formació que es volen dur a terme per tal d’enfortir la programació i comunicació de les arts escèniques per a públic infantil i juvenil en aquesta zona.

El programa del curs comptarà amb la presència del gabinet de comunicació català A Portada, qui transmetrà els seus coneixements de Comunicació i Públics, juntament amb Ramon Llimós de Fundació Xarxa i Philippe Coulange, els qui aportaran una panoràmica general de les programacions per a públic infantil a Catalunya i la Catalunya Nord.

Per altra banda, Scena Centro a través del laboratori de creació que ha tingut lloc al teatre La Vista de Montpeller, durant els mesos d’agost i setembre, ha mostrat al públic infantil el resultat del treball dirigit per la coreògrafa balear Maria Antònia Oliver, amb uns resultats molt positius.

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


La Mostra d'Igualada

Subscriu-te al nostre butlletí

FACEBOOK