Notícies

Convocatòria oberta per presentar el teu projecte al I Fòrum d’Inversió GRANOLLERS MERCAT-BANC

El proper 20 de novembre tindrà lloc a Granollers la primera edició del Fòrum d’Inversió GRANOLLERS MERCAT-BANC
L’acte s’emmarca dintre de les diferents activitats organitzades per les xarxes de Business Angels europees amb motiu de la EUROPEAN BUSINESS ANGELS WEEK, iniciativa organitzada per la EBAN, The European Trade Association for Business Angels Seed Funds, and other Early Stage Market Players, amb l’objectiu de donar una major visibilitat al sector de la inversió privada i la seva activitat.
El fòrum està obert a tots els sectors d’activitat, donant especial èmfasi al sector de les indústries culturals i creatives. BANC ajuda als projectes d’aquest sector amb el programa ACCME, que té per objectius el foment de l’esperit emprenedor en el sector de les ICC i l’accés al finançament a projectes d’aquest sector.
Entre tots els projectes rebuts es farà una preselecció dels 10 millors, que es presentaran en una sessió d’Investment Readiness. Posteriorment, el comitè avaluador, format per representants de les entitats organitzadores, seleccionarà els 7 projectes que participaran al fòrum.
Tots els emprenedors que vulguin presentar la seva candidatura, per participar al fòrum, poden enviar el Resum Executiu, abans del dia 31 d’octubre a les 14h. a empresagm@ajuntament.granollers.cat
Descarrega’t la plantilla del Resum Executiu aquí

Comparteix-ho:

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ttp

Espai MARBI, Partida Bovà, 7
25196 Lleida
Tel. (+34) 649.567.851 · ttp@ttp.cat
Gerent TTP: Abigail Ballester Ariño
Horari: de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h.

Vols rebre les novetats de l’associació?
Segueix-nos a