L’Estruch, Fàbrica de creació de les arts en viu, és un equipament municipal de Sabadell que compte amb diferents espais de residència i de difusió escènica.

A. Les convocatòries que obrim són les següents:

1. Dansa i nous formats escènics
2. Circ
3. Arts visuals – performance
4. Sabadell obert (artistes visuals locals)
5. Projectes multimèdia
6. Projectes multifònics

Els artistes seleccionats en qualsevol línia de convocatòria també podran accedir, segons projecte i disponibilitat, als altres serveis del centre, com ara sales d’assaig, medialab, espai multimèdia o teatre.

B. Període d’admissió de sol·licituds: del 26 de febrer al 4 d’abril

C. Com sol·licitar residència:

Cal enviar un correu electrònic a: estruch@ajsabadell.cat, posar a l’assumpte número i nom de la convocatòria (tal i com apareix al punt A), emplenar la fitxa que surt en cada convocatòria i copiar-la en al cos del missatge del correu electrònic i en un document adjunt al correu, caldrà incloure: dossier descriptiu del projecte i currículum de l’artista o companyia (en format pdf, màxim 10 pàgines).

D. Els projectes seleccionats es faran públics el 23 de maig de 2014 al web de l’Estruch www.lestruch.cat

Els artistes dels projectes seleccionats han de comprometre’s a participar en les diverses activitats de difusió dels processos de producció, de relació entre els artistes residents o de formació continua que el centre proposi, enteses com part constitutiva de la seva pròpia residència de creació.