CARACTERÍSTIQUES DE LA CONVOCATÒRIA

Amb l’objectiu comú de fomentar la creació escènica contemporània, La Central del Circ i l’Antic Teatre s’associen per donar suport a un projecte de creació de circ basat en la investigació i el desenvolupament de nous llenguatges multidisciplinaris amb l’objectiu de recolzar una proposta que sigui innovadora i vagi més enllà d’allò establert, tot superant les metodologies, les tècniques i els recursos habituals.

Està dirigida a artistes o companyies professionals de circ nacionals i internacionals. L’espectacle haurà de tenir una durada mínima de 50 minuts. La Central del Circ i l’Antic Teatre efectuaran un seguiment de treball de creació i es reservaran la decisió de realitzar la presentació públicament.

La proposta s’haurà d’ajustar a les possibilitats tècniques dels espais de residència i d’exhibició de l’espectacle resultant (s’adjunten fitxes tècniques). Per tant, les propostes hauran de ser de petit format i poder ajustar-se a l’espai on es realitzarà l’estrena (a la sala Antic Teatre).

AQUÍ CONVOCATÒRIA COMPLETA

 

Presentació de projectes

Envieu abans del 7 de novembre a La Central del Circ el dossier de candidatura que contindrà els elements següents:

  • El formulari de candidatura omplert (ADJUNT AQUÍ).
  • Qualsevol element complementari que pugui facilitar la selecció, com ara material audiovisual de la companyia i del projecte artístic presentat. Si teniu gravacions i/ o fotografies de les primeres idees del projecte, no dubteu en adjuntar-les. Podeu enviar també el link d’un treball anterior. Si aquest és el vostre primer projecte de creació, envieu qualsevol element visual sobre el vostre treball.

Tots els documents s’han d’enviar en format PDF per correu electrònic (no podran superar els 3MB) al mail info@lacentraldelcirc.cat