Departament de CulturaFins al 30 d’octubre, els ajuntaments de Catalunya que hagin programat espectacles i concerts inclosos en el catàleg Programa.cat poden presentar les seves sol·licituds.

El Departament de Cultura obre la convocatòria de subvenció per a la contractació d’espectacles professionals inclosos en el catàleg d’espectacles Programa.cat. Els destinataris són els ajuntaments de Catalunya i els ens públics dependents o vinculats.

L’1 d’octubre, comença el segon termini de presentació de sol·licituds, que restarà obert fins al 30 d’octubre. Dins d’aquest termini s’ha de sol·licitar per aquelles propostes de programació que no hagin pogut entrar en el primer termini de presentació de sol·licituds (del 10 de juny al 15 de juliol).

Es pot demanar subvenció per als espectacles la programació dels quals ja estigui concretada amb les companyies i el Departament de Cultura n’hagi assignat els imports a través del Programa.cat.

Aquesta convocatòria es tramita únicament a través d’EACAT . Per a més informació, podeu accedir a la fitxa detallada  d’aquesta convocatòria.