Des de l’Ajuntament de Barcelona estan organitzant la Cavalcada que acompanyarà els Reis Mags d’Orient en el seu recorregut pels carrers de Barcelona.

És per això que des d’ahir i fins al dia 25 de novembre han obert la convocatòria artística per a actors, ballarins i artistes que vulguin col·laborar com a voluntaris amb l’Equip de Direcció Teatral i Coreogràfic, juntament amb els artistes i les companyies professionals que hi participen.

Us podeu inscriure-us a través de l’enllaç: http://formularis.eicub.net/index.php/survey/index/sid/344395/newtest/Y/lang/ca

Les inscripcions es tanquen el 25 de novembre.

A causa de la gran afluència de participants els últims anys, l’equip de coreografia es reserva el dret de selecció dels participants més adients per cobrir les places del seguici reial.

Tingueu en compte que les places són limitades.

Enguany, un cop hagueu  rebut la vostra confirmació d’inscripció, la direcció artística es posarà en contacte amb els seleccionats a partir del 26 de novembre.

Recordeu que per poder participar s’han de tenir més de 15 anys, tenir un mínim de 3 anys d’experiència, estar disposat i compromès a fer tots els assajos previs a la Cavalcada, les proves de vestuari i a desfilar el dia 5 de gener durant unes 3 hores  portant  la il·lusió als nens de Barcelona.

Els assajos previs seran als palaus firals de Montjuïc, de la Fira de Barcelona, els dies:

11, 12 i 13 de desembre  (s’assajarà un d’aquests dies)

18, 19, 20 de desembre (s’assajarà un d’aquests dies)

21, 22, 23 i 24 al matí, de desembre (s’assajarà un d’aquests dies)

27, 28, 29  i 30 de desembre (s’assajarà un d’aquests dies)

2, 3 i 4 de gener (s’assajarà un d’aquests dies)

Actors tindran també: 28 Novembre matí, Jornada selecció i ubicació a columna

Més informació:

Zuriñe Cuyàs

Coordinació Artística Reis’016

A/e: cridaartisticareis@gmail.com