El Departament de Cultura, a través de l’SDE, col·labora un any més amb Bizbarcelona, cita ineludible dels emprenedors i les empreses que volen fer créixer el seu negoci.

Des del Departament de Cultura i concretament des de l’ICEC, més enllà de les línies d’ajut als diferents àmbits sectorials (llibre, música, audiovisual, teatre, arts visuals,…), posem a disposició de les empreses culturals unes eines de finançament transversals enfocades als diferents moments del cicle de vida del projecte o de l’empresa: empreses que tot just inicien la seva activitat amb un projecte en l’àmbit digital, sempre relacionat amb continguts culturals, empreses que volen incrementar el seu ritme de desenvolupament o explotació de continguts o empreses que per a la seva estratègia necessiten un finançament més estructural i troben dificultats d’accés al crèdit en el sistema bancari actual. Es tracta de presentar oportunitats o solucions de finançament, sovint poc conegudes, per a diferents casuístiques de les empreses culturals en el seu desenvolupament empresarial.

En aquesta sessió informativa tres empreses del sector cultural presenten tres alternatives de finançament diferents que l’ICEC posa a disposició de les empreses del sector cultural i creatiu.

Si hi esteu interessats, oferim codis d’inscripció gratuïta (100 primeres sol·licituds) per a assistir a les activitats del bizbarcelona. Per a la resta, us enviarem un codi de descompte perquè us pugueu registrar.

Programa

17.00 – 17.05 h. Obertura a càrrec d’Edgar Garcia, director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

17.05 – 17.50 h. Presentació de les tres experiències empresarials.

a)    Emprenedoria.

Finançament per a  joves empreses de serveis o productes culturals en l’àmbit digital, en fase llavor.

Tap Tap Tales, presentació a càrrec de Xavier Prat, CEO de Tap Tap Tales.

b)    Creixement.

Finançament per a empreses amb trajectòria i coneixement del mercat que volen aixecar nous projectes de continguts culturals, atenuant el risc en cas de fracàs.

9 Grup Editorial, presentació a càrrec de Jordi Ferré, director de 9 Grup Editorial.

c)    Estructura empresarial.

Finançament d’inversions en actius fixes o en actiu circulant.

Sala Parés i Galeria Trama, a càrrec de Joan Anton Maragall, president d’Establiments Maragall.

17.50 – 18.00 h. Torn obert de preguntes.

Modera Edgar Garcia, director de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial de l’ICEC.

HORARI

31-05-2017. 17:00h-18:00 hores

ESPAI

Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc. Pavelló 1
Avda. Reina Maria Cristina, s/n.
Barcelona 08004.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍ

En col·laboració amb