• Propietat

La TTP, Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics són els organitzadors del concurs #somlattp amb la col·—laboració dels @IgersLleida

  • Normes i condicions per a participar:

Per a participar és necessari penjar una imatge al Twitter o Instagram amb el hashtag #somlattp que estigui relacionada amb qualsevol de les activitats programades dins de la jornada Som espectacles per a tots els públics, som la TTP, que es farà el dia 15 de setembre a Lleida, Igualada, El Vendrell, Barcelona i Sant Cugat del Vallès. El termini per penjar les fotografies és des del 15 fins el 20 de setembre de 2013. La temàtica de les imatges és lliure però obligatòriament ha d’estar vinculada al contingut, activitats o programació de la jornada Som espectacles per a tots els públics, som la TTP.

  • Cost

El concurs és gratuït i la seva participació no implica cap cost.

  • Premis

Les tres fotografies més votades pel jurat seran les guanyadores. Hi haurà 3 lots com a premi. El primer guanyador podrà escollir quin prefereix dels tres, el segon entre els dos restants i el tercer rebrà el lot que quedi.

Els lots seran:

  1. Un DVD de l’espectacle El Rei de Casa de Farrès Brothers i Cia., un CD amb les cançons de l’espectacle La Via Làctia de la companyia El Cau de l’Unicorn, una samarreta de la companyia Fadunito.com i un conte de l’espectacle La Camisa de l’Home Feliç de la companyia Zum Zum Teatre.
  2. Un DVD de l’espectacle AKWABA (cançons i contes africans) del Rah-mon Roma, una samarreta de Farrès Brothers i Cia (hi ha vàries talles disponibles) i un CD amb les cançons de l’espectacle La Via Làctia de la companyia El Cau de l’Unicorn.
  3. Un DVD de l’espectacle Menuda de L’Estenedor Teatre de Titelles, els llibre-CD Can tem-hi (Vol. I i II) del Rah-mon Roma i el CD Sabata Pirata de la companyia Xip Xap Teatre.
  • El Jurat

El Jurat del concurs #somlattp està format per Víctor Polo de Xip Xap, Jordi Gilabert d’Argot Teatre, Ramon Roma de Rah-mon Roma com a representants de la TTP.

  • Guanyadors, notificació i recollida del premi

Durant la primera quinzena d’octubre es donarà a conèixer, a través de les xarxes socials, els guanyadors i seleccionats del concurs #somlattp.

L’organització es reserva el dret de deixar el o els premis deserts.

  • Drets d’imatge

La TTP es reserva el dret d’utilitzar les imatges guanyadores i seleccionades en futures accions de l’associació. L’organització es reserva el dret de donar de baixa la participació del concurs a aquells participants que no respectin les regles de funcionament. Al mateix temps, l’organització entén que tota aquella persona que participi al concurs accepta les bases legals d’aquest.

Si apareixen menors d’edat a les imatges, els concursants hauran de tenir el consentiment dels tutors legals per a publicar-les. La TTP, en cap cas, assumirà aquesta responsabilitat, ni les conseqüències que se’n puguin derivar.

L’organització es reserva el dret de posposar o suspendre el concurs per causes de força major.

L’organització no es fa responsable de la impossibilitat de registrar i/o d’enviar una notificació als guanyadors derivada de problemes tècnics en el moment del registre o per errors de captura o transcripció de les dades personals.