Speed Meetings Fira Titelles 2017Aquest divendres, i fins diumenge, comença la 29a. Fira de Titelles de Lleida on un any més organitzarem i participarem en diverses activitats.

 

Divendres 4 de maig

11.30 – 13.00 h. – #TTPforma: Quin paper juguen les instal·lacions en les arts escèniques?

Un any més organitzem des de la TTP amb la col·laboració de la Fira una sessió de debat que en aquesta ocasió tractarà sobre les instal·lacions en les arts escèniques. Aquest nou format emergent els darrers anys als circuits i programacions, va posar de manifest la necessitat de definir i posar en valor les instal·lacions en les arts de carrer, motiu pel qual la TTP va encomanar la redacció de l’informe ‘Les instal·lacions en les arts de carrer‘ on quedessin recollides les aportacions de programadors i companyies per tal de definir què son i quins valors tenen les instal·lacions. Durant la jornada es referenciaran les conclusions d’aquest informe i s’obrirà una roda de debat per tal de poder fer les aportacions necessaries.

Més informació i inscripcions AQUÍ.

Per tots aquells que no pugueu venir fins a Lleida, tindreu l’oportunitat de seguir la sessió en directe a través del compte de Facebook de la TTP.

 

13.30 – 14.30 h. II Speed Meetings 

Reunions ràpides de 10 minuts entre programadors i companyies organitzades conjuntament entre la Fira de Titelles i la TTP.

Més informació AQUÍ.

 

Els socis de la TTP a la fira

Dins de la programació de la Fira podeu trobar-hi a 3 dels nostres associats:

  • HATS – JAM – Div. 4 a les 18.30 h. a Pl. Ricard Vinyes / Ds. 5 a les 10.45 i 19.00 h. i Dg. 6 a les 11.30 h. a la Sala Exposició St. Joan
  • Laika – Cia. Xirriquiteula Teatre – Ds. 5 a les 13.00 i 19.00 h. a la Sala 2 del Teatre de l’Escorxador.
  • Music Box – Grib/Fadunito – Ds. 5 a les 12.00 i 18.15 h. a la Pl. Paeria i Dg. 6 a les 11.00 i 17.30 h. a la Pl. Catedral. ESTRENA!!!