El passat dimarts dia 12 de gener ens vam reunir amb la Sala Hiroshima de Barcelona amb l’objectiu d’establir un acord de col·laboració. Aquest acord es basa en oferir les entradas a certs espectacles a un preu reduït de 10 € als nostres socis a canvi de fer difusió de la programació i feina de la sala.

Per aquest semestre les obres incloses són:

Sala Hiroshima

Hiroshima és un nou espai independent dedicat a l’exhibició de les arts escèniques, la música en viu i el pensament contemporani. La seva línia artística es centra en la creació contemporània: els nous llenguatges, les tecnologies aplicades a l’escena, les arts del moviment i les noves dramatúrgies al circ.

Hiroshima vol donar visibilitat als artistes emergents que investiguin en aquesta direcció amb un alt nivell de risc i de compromís; també col·labora amb creadors ja consolidats que busquin explorar nous territoris en nous escenaris.

Hiroshima aposta per portar a la ciutat companyies i artistes internacionals amb peces de petit i mitjà format, ampliant les perspectives del seu projecte artístic.

Hiroshima proposa un punt de trobada per al públic, ampliant la forma de relacionar-se amb les arts escèniques des de la versatilitat de la seva arquitectura.

Hiroshima et tria.