Com cada mes, des del mes de Febrer, el segon dimarts us oferim una Sessió IN-FORMATIVA gratuïta i oberta a tothom. El dimarts 10 de juliol a les 10 h. a Biblioteca Central Comarcal de Tàrrega (Plaça Sant Antoni) teniu una cita per parlar sobre:

MODELS EUROPEUS DE TEATRE

Posem la mirada a Europa per veure com pensen, creen, financien, gestionen i programen el teatre els nostres veïns. Analitzarem propostes, casos i tendències de diversos països i des de diferents angles.

Els conductors de la sessió seran:

  • Jordi Auseller (Universitat de Vic)
  • Oriol Martí (Fira Tàrrega)
  • Daniel Carreras (Xirriquiteula Teatre)
  • Enric Blasi (La Baldufa)
  • Marisol Rico (La Tal)

Recordeu que l’objectiu d’aquestes sessions es trobar-nos un grup de gent i parlar, compartir, intercanviar i debatre sobre un tema.

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ

Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.

Més informació a: ttp@ttp.cat  –  Tlf. 649.567.851   – FACEBOOKTWITTER

Podeu seguir i participar a les sessions via Twitter a  través del hashtag #ttpforma

Un cop realitzades les sessions podeu trobar els resums i conclusions aquí

Aquesta sessió ha estat organitzada per  TTP

Amb la col·laboració de   

SESSIONS IN-FORMATIVES

A partir del mes de febrer, el segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ de la TTP on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.

A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).