Com cada mes, des del mes de Febrer, el segon dimarts us oferim una Sessió IN-FORMATIVA gratuïta i oberta a tothom. El dimarts 12 de juny a les 10 h. a la Sala Miguel Hernández de Sabadell teniu una cita per debatre DE QUÈ PARLEN ELS NOSTRES ESPECTACLES? Quin imaginari recreen? Quins mecanismes interns (o externs) fan que ens decidim per unes històries i no per unes altres?

L’any 2009 en unes jornades organitzades per l’Asociación Te Veo i la TTP, Jordi Colominas va “retratar” les temàtiques escollides per les companyies d’aquestes dues associacions. Prenent com a punt de partida els resultats d’aquell estudi artesanal, Jordi Colominas ens proposa una mena de psicoanàlisi col·lectiu per respondre’ns les preguntes del títol.

NO ÉS NECESSÀRI HAVER ESTAT A LES JORNADES DEL 2009 PER VENIR A AQUESTA SESSIÓ.

Recordeu que l’objectiu d’aquestes sessions es trobar-nos un grup de gent i parlar, compartir, intercanviar i debatre sobre un tema. No volem alliçonar a ningú, senzillament volem debatre i que cadascú després en pugui treure menys o, esperem, més profit.

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ

Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.

Més informació a: ttp@ttp.cat  –  Tlf. 649.567.851   – FACEBOOKTWITTER

Podeu seguir i participar a les sessions via Twitter a  través del hashtag #ttpforma

Un cop realitzades les sessions podeu trobar els resums i conclusions aquí

Aquesta sessió ha estat organitzada per  TTP

Amb la col·laboració de          

SESSIONS IN-FORMATIVES

A partir del mes de febrer, el segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ de la TTP on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.

A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).