El proper dimarts dia 8 de maig, a les 10 h. tenim una nova cita amb les Sessions IN-FORMACIÓ. Aquest cop ens trobarem al Teatre de l’Aurora d’Igualada per tal de debatre sobre el tema EL TEATRE PER A ESCOLARS A DEBAT. Les primeres preguntes que ens plantegem són:

  • El teatre com a art o com a mitjà?
  • Hem de fer els espectacles pensant especialment en les escoles?
  • Com funcionen les campanyes escolars?
  • Estan en risc les campanyes escolars?

Volem que sigui un debat on tothom pugui aportar les seves opinions, experiències, coneixements per tal de fer entre tots una posada en comú.

Així mateix, volem recordar-vos que podeu seguir les sessions i participar en elles també a través del hashtag de Twitter #ttpforma

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ

Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.

Més informació a: ttp@ttp.cat  –  Tlf. 649.567.851   – FACEBOOKTWITTER

ORGANITZA: TTP                  COL·LABORA:

Sessions IN-FORMATIVES

A partir del passat mes de febrer, el segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ de la TTP on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.

A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).