10 h. – dimarts 12 de febrer de 2013
nunArt Guinardó (Carrer Telègraf, 67) – Barcelona

S’ha acabat viure de les subvencions: Quines alternatives tenim per a finançar els nostres projectes? Què és el crowdfunding o micromecenatge? Realment existeixen inversors privats (business angels) que volen invertir en projectes culturals? Com puc trobar un inversor privat? Què el motiva a invertir en cultura?

Com a convidats d’aquesta sessió tenim a la plataforma de crowdfunding Impulsa’t, el projecte Culthunting organitzat per A Portada, a BANC (Business Angels Networking Catalunya) i l’empresa Vincles, consultoria i fundraising.

Sessions IN-FORMATIVES #ttpforma


El segon dimarts de mes de 10 a 14 h., teniu una cita amb les sessions d’IN-FORMACIÓ #ttpforma de la TTP. Unes trobades amb diferents agents culturals on tractarem diversos temes amb l’objectiu de compartir coneixements, experiències, formes de pensar i funcionar. Hi haurà sessions més didàctiques i altres més de debat però totes per ajudar-nos a fer un pas endavant.
A més a més, us proposem, un cop acabada la sessió, que anem a dinar tots junts per acabar de compartir experiències (l’organització buscarà el lloc. El cost màxim serà de 15 € que assumirà cada assistent).

INSCRIPCIÓ I INFORMACIÓ


Per tal de no tenir problemes d’ocupació, us sol·licitem ens envieu un mail a ttp@ttp.cat amb les vostres dades (nom, cognoms, entitat, telèfon i mail de contacte) i especifiqueu si us quedareu a dinar.

Més informació a: ttp@ttp.cat – Tlf. 649.567.851 – www.ttp.cat Podeu participar i seguir les sessions via Twitter a #ttpforma

Un cop realitzades les sessions podeu trobar els resums i conclusions aquí

ORGANITZA:

COL·LABOREN:   Vincles

Aquestes sessions IN-FORMACIÓ compten amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya: